İSTANBUL / SANCAKTEPE - ABDURRAHMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Okulumuzda 12 Mart vesilesiyle yazar Fulya İbanoğlu’nu ağırladık. Kendisinden Mehmet Akif’i dinledik, Akif ile yeniden tanıştık. Bu güzel söyleşi için kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklâl şairimiz Mehmet Akif Ersoy; millî mücadeleyi, hürriyeti, fedakarlığı kağıda döktü. Kağıtlara sığmayıp duvarlara kazınan marşımız ölümsüzlüğü buldu. Millî birlik ve beraberliğimizin simgesi İstiklâl Marşımızın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma ilçe programına katıldık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Nilhan Adıgüzel, Gonca Bay, Şeyma Havuz, idarecilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca programa teşrifleri dolayısıyla ilçe protokolüne teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası kapsamında, öğrencilerimizle pano çalışması ve video izleme etkinliği yapıldı.

8.Sınıf öğrencilerine İmam Hatip Liseleri tanıtımı yapıldı.

Değerli veliler,

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Abdurrahmangazi  İmam Hatip Ortaokulu öğrenci alımı için yapılacak olan akademik sınava hazırlık amacıyla “ÖRNEK SORULAR” yayınlanmıştır.

“ÖRNEK SORULAR”ı aday öğrencilerimizin istifadesine sunar, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

1.Örnek Sınav için tıklayınız.

2.Örnek Sınav için tıklayınız.

3.Örnek Sınav için tıklayınız.

4.Örnek Sınav için tıklayınız.

5.Örnek Sınav için tıklayınız.

6.Örnek Sınav için tıklayınız.

SAGİHO HAFIZLIK

• Sene kaybı olmadan okulla birlikte hafızlık imkanı
  • Hafızlık süreci ve sonrası güçlü akademik destek
  • Sosyal etkinlikler
  • Sanatsal faaliyetler
  • Milli ve manevi değerler eğitimi
  • Yatılı ve Gündüzlü Hafızlık İmkanı

Sizde SAGİHO'da hafızlık eğitimi almak istiyorsanız 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı için 10 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Okul Kabul Sınavımıza katılabilirsiniz. Okul kabul sınavına katılmak için başvuru formunu doldurduktan sonra kabul sınavına giriş belgesini okulumuzdan almanız gerekmektedir.

Başvuru Formunu Doldurmak İçin Tıklayınız.

Kas

Eğitimci,yazar Sıtkı Aslanhan velilerimize ve öğrencilerimize yönelik çok verimli ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.Dimağımızda çok güzel etkiler bırakan söyleşi sonrası kitaplarını da imzalayan yazarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Kas

HEDEF LGS 2024 kapsamında yorulan öğrencilerimize LGS temposundan çıkmadan ama bir o kadar da eğlenerek motivasyonlarını yükseltmek amacıyla düzenlediğimiz KASTAMONU YOLKONAK GENÇLİK KAMPIMIZ hayal ettiğimizden, planladığımızdan çok daha fazlasıydı.
Teknolojiden uzak, doğa ile içiçe, arkadaşlıkların perçinleştiği, etkinliklerde kendilerini keşfettikleri, kuş cıvıltıları ile çocuk gülüşmelerinin birbirine karıştığı, hem etütlü, denemeli hem etkinlikli hem de bol eğlenmeli olan LGS ve doğa kampımız hafızalarda her daim güzel bir anı olarak kalacak.
Kamptaki kızlarımızın yanaklarındaki tebessüm, gözlerindeki ışıltı, seslerindeki heyecan ve velilerimizin teşekkür, memnuniyet, mutluluk mesajları fedakâr öğretmenlerimizdeki tüm yorgunluğu aldı.
İdarecilerimize, öğretmenlerimize, emeği geçen herkese fedakârlıklarından, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. SAGİHO'lu olmak ayrıcalıktır.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ve bu zorlu LGS sürecini başarıyla, sağlıkla, huzurla ve razı olunmuş olarak tamamlayabilmeyi bizlere nasip etsin.

Ekm

Sancaktepe Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulu olarak yıllık  etkinlik takvimi oluşturduk. Bu kapsamda dolu dolu geçirdiğimiz Eylül ve Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden oluşan bültenimizi hazırladık. Ders içi ve ders dışı etkinliklerde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eylül - Ekim Ayı Bültenimiz 1.Bölüm

Eylül - Ekim Ayı Bültenimiz 2.Bölüm

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını gurur ve coşkuyla, bayram havasında kutladık. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Herşey Filistin İçin "Ezgi Yarışması"

Başvuru Yapılacak Öğretmen: Neriman KADERLİ

Filistin'e bagışlanmak üzere ödüller;

1. 1000 TL

2. 500 TL

3. 250 TL

Ara

Gönlü güzel, kalemi kuvvetli bir yazar misafir oldu okulumuza. Hikayelerle öğrencilerimizin
kalbine girdi, önerileriyle biz öğretmenlere fikirler verdi. Hocamızın samimiyetine hayran kaldık. Teşekkür ederiz Tuğba hocam iyi ki geldiniz, iyi ki sizinle tanıştık.Bakalım hangi kitabın sayfaları bizi tekrar bir araya getirecek?

Ekm

Herşey Filistin İçin "Pano Yarışması"

Başvuru Yapılacak Öğretmen: Esma ÖZTÜRK

Filistin'e bagışlanmak üzere ödüller;

1. 1000 TL

2. 500 TL

3. 250 TL

Ekm

Sagiho Öğrenci Akademimiz Okur-Yazar Buluşmaları kapsamında 3'üncü yazarımız ile buluşuyoruz. Kitabı okuyan öğretmen öğrenci ve velilerimizi söyleşimize bekliyoruz.

Ekm

Uzay Haftası etkinlikleri kapsamında 6 gün boyunca düzenlediğimiz Bilim Deney Gözlemevi Gezisi toplam 11 şubemizdeki 330 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan etkinlikler ve planetaryum sayesinde öğrencilerimizin uzayla ilgili kavramlara farkındalıkları ve merakları arttı. Bu eğitici ve eğlenceli etkinlikte emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.