Ock

Okulumuzda açılan aile okulu eğitimi velilerimizin katılımıyla 3 ve 4. haftasında devam etti. Çarşamba ve perşembe günü okulumuzda saat 15.00'da konferans salonunda yapılan eğitimlere tüm velilerimiz katılabilir.

Ock

22 nitelikli proje ile TEKNOFEST'teyiz.

Ara

Afetler öncesi yapılması gerekenler konusunda bilinçlenme ve afet sırasında doğru davranış modellerini uygulama gibi yetkinlikler kazandırmayı amaçlamak üzere okulumuzda öğrencilerimize İBB tarafından Afet Eğitimi semineri verildi.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günü SAGİHO'da coşkuyla kutlandı. Her kademeden hazırlanan gösterileri okulumuz öğrencileri keyifle seyretti. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Salih Kırmızı hocamız, öğretmenlerimize "Şiddetin Psikolojik ve Sosyal Boyutları, Şiddetin Hukuki Boyutları ve Kur'an ve Sünnet Açısından Şiddet Sorunu" konulu seminer verdi. Okulumuz ve öğretmenlerimiz adına kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

MEB ve İHH işbirliği ile yürütülen "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesinde aralık ayının en hayırsever sınıfı okulumuzun bağış rekorunu kırarak 5-C sınıfı oldu.Öğrencilerimiz Allâh-u Teâlâ'nın "Hayırda yarışınız" emrine uyarak hayırda, iyilikte , yardımlaşmada yarışmaya devam ediyor. Öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz. İyi ki varsınız. "Unutmayalım ki Yetim Gülerse Dünya Güler."

Ara

Allah'ın "Namazı dosdoğru kılınız" emrine uyarak bir ay boyunca beş vakit namazını tadil-i erkan üzere vaktinde kılan öğrencilerimize çam sakızı çoban armağını hediyelerini verdik. Rabbim bir ömür boyu beş vakit namazını vaktinde ve düzenli kılanlardan eylesin. Rabbim sayılarını artırsın inşallah.

Ara

Okul koromuz ile Palet Türk Müziği okulunu ziyaret ettik. Sonrasında Üsküdar'da güzel bir gün geçirdik. Bu güzel gezi için okul müdürümüz Arzu Polat'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda başlayan 8 hafta sürecek olan aile okulu eğitimlerimizin 2. haftasında "Aile İçi İletişim Becerileri" konusu ile devam etti. Katılmak isteyen velilerimizi; çarşamba ve perşembe günleri okulumuza bekleriz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan "Vakti Kuşanmak Güldeste" 9. sayısı okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ile derslerde işlenmesi için paylaşıldı ve okul panomuza asıldı.

Ara

Öğrencilerimiz ile birlikte Sancaktepe Trafik Eğitim Parkı'na giderek trafik kuralları hakkında bilgi edindik. Öğrencilerimiz kendileri de araç kullanarak hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ara

Veli seminerleri kapsamında kasım ayı "Okul Kültürü" konulu ilk seminerimiz Filiz YETİM KÜÇÜKGENCAY tarafından gerçekleştirildi.