Ekm

Uzay Haftası etkinlikleri kapsamında 6 gün boyunca düzenlediğimiz Bilim Deney Gözlemevi Gezisi toplam 11 şubemizdeki 330 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan etkinlikler ve planetaryum sayesinde öğrencilerimizin uzayla ilgili kavramlara farkındalıkları ve merakları arttı. Bu eğitici ve eğlenceli etkinlikte emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

SAGİHO Öğrenci Akademisi okur yazar buluşmaları kapsamında Eğitimci Yazar Dr. Faruk Öndağ ,26 Ekim'de okulumuzda "motivasyon" konulu seminer verecektir. Hocamızın kitaplarını alan öğrencilerimiz kitaplarını da yazarımıza imzalatabileceklerdir.

26 Ekim 2023
⏰️ 10.30
Konferans Salonu

Ekm

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Tarafından düzenlenen Bilim Fuarına yönelik projelerimiz desteklenmeye hak kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Birinci dönem boyunca her hafta yapacağımız kitap okuma saati etkinlik takvimimizdir.

Ekm

Sohbetlerimiz 15 günde bir, okulda olacaktır. Sene içerisinde gezilerimiz ve tasarım etkinliklerimizde planlarımıza dahildir. Başvurular için son tarih 29 Eylül Cuma günüdür.

Ekm

Hayatın her alanında kurallar olduğu gibi okulumuzun işleyiş ve düzeni için de okul kuralları önem taşımaktadır.Okulumuza yeni gelen 5.sınıflarımıza yönelik okul rehberlik servisi tarafından "okul kurallarına uyuyorum" semineri düzenlenmiştir.

Ekm

Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bu manevi gün rebiülevvel ayının 12'nci günüdür. Müslümanların manevi huzur ve heyecanla beklediği bu önemli geceyi anlamına uygun geçirmek duasıyla kandilimiz mübarek olsun.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Erdoğan Kaba Bey bugün okulumuzu ziyaret ederek robotik,hafızlık ve İngilizce sınıflarımızı gezerek uyguladığımız projeler hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerimizle de kısa bir söyleşi gerçekleştirip güzel temenniler ve başarı dileyen şube müdürümüze ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mini adayı okulumuza getiren, üretiminden yazılımına her detayını öğrencilerimizle paylaşıp öğrencilerimizin ufkunu açan Akın Soft'a teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte emeği geçen Müdür Yardımcımız Recep Soysal'a da teşekkür ediyoruz.

Ekm

LGS ve akademik başarı yolculuğunda biz anne babalar da çocuklar kadar sınav heyecanı içerisindeyiz. Bu süreçte anne babalarımıza ışık olması adına bugün Aile danışmanı Cüneyt İnce beyefendinin ‘Sınav Döneminde Ebeveyn Olmak’ semineri yoğun veli katılımıyla gerçekleştirildi.

Ekm

Başarının anahtarı neler midir?
İşte yukarıda geçen beş unsurdur…
Tüm okul yılı boyunca bu maddeleri sürekli ve düzenli yaparak yaşayacağın başarıları görmeye ne dersin? Kolay olacak mı hayır, buna değer mi KESİNLİKLE! Bugün gelecekte teşekkür edeceğin her şey için; bu şeyleri yap. Kendine güven biz sana güveniyoruz.

İngilizce proje 5.sınıflara seviye tespit sınavı yapıldı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ders Saatlerimiz

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesleki Çalışma Dönemi kapsamında okulumuzda Eğitimci - Yazar Muhammet Yılmaz tarafından "Etkili Öğretmenlik" semineri gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz açısından çok keyifli ve verimli bu seminer için Muhammet Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Mrt

SAGİHO'da ders içi etkinlikleriyle birlikte depremzede kardeşlerimize hayır kermesleri düzenlendi. Gönüllü öğretmenlerimizin deprem bölgesinde mangal ve sinema etkinlikleri, okulumuzda Pi günü sergisi, İyilik ve Merhamet konulu sergi; öğrencilerimiz hem öğrenip  hem de yardımlaşmanın önemini pekiştirmiş oldu.

"Allah'ın rızasını elde etmek için ve (Allah'ın emri olduğuna inanıp, ecrini Allah'tan bekledikleri) sabit bir inançla infak edenlerin misali, yüksekçe bir yerde (konumlanmış) ve sağanak yağmurun yağmasıyla ekinlerini iki kat vermiş bahçenin misali gibidir. (Yüksek konumu nedeniyle) ona yağmur değmese de (hafif hafif) çiseler. Allah yaptıklarınızı görendir. (2/Bakara 265)