Ara

Şehirlerin Efendisi'ni, Boğaziçi'nin ta kendisini, manzaraların en ahenklisini seyrederek gözlerimizi dinlendiren Çamlıca Tepesi'ne Şuur Platformu öğrencilerimizle bir gezi düzenlendik.

Sadece gözlerimiz değil, gönüllerimiz de cuma namazıyla huzur buldu.

Ekm

Yüce Rabbimiz bize "Secde et ve yaklaş." (Alak/19) buyurur. Demek ki Allah'a yaklaşmanın en iyi yolu secde etmektir, yani namaz kılmaktır. Namaz, "Dinin direği" (Tirmizi, İman 8) , "Mü'minin miracı" ve "Cennetin anahtarı" (Tirmizi Taharet 3) dır. Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri olarak bu inançla sabah namazımızı eda ettik.

Ekm

Code Week 2021(Kodlama Haftası) kapsamında öğrencilerimizle code.org sitesi ve mobil kod uygulamaları ile kodlama etkinlikleri yaptık.

Ekm

Yeniden açılışının 70. yılında İmam Hatip Ortaokulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu'nda Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulu olarak sergide yerimizi aldık. Yoğunlaştırılmış Dil alanında sergimizi, tanıtımımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayı boyunca yaptığımız çalışmalar:   Mukabele okumaları, ramazan kumanyası dağıtımı, ramazan köşeleri hazırlama, ramazan sohbetleri, ramazan kahoot yarışmaları, öğrencilerimizin gözüyle ramazan...