HEDEF LGS 2024

May

SAGİHO kariyer günleri kapsamında Op. Dr. Volkan Oğlin okulumuza gelerek öğrencilerimizle ‘doktorluk mesleği ve tıp okumak’ üzerine duygu ve düşüncelerini paylaşmıştır.

May

Hedef LGS 2024 kapsamında tüm 8.sınıf öğrencilerimize İŞKUR personeli tarafından meslek tanıtımı semineri yapıldı.

May

8. Sınıf öğrencilerimize öğrenme siteleri anketi uygulandı ve yorumlandı.

May

8. Sınıf öğrencilerimize ailelerinin yazdığı sürpriz mektupları verildi.

May

8. Sınıf öğrencilerimize sınav öncesi ‘Sınav Kaygısı’ ve ‘Motivasyon’ konulu seminerler yapıldı.

Şbt

14 Aralık 2023 tarihinde Kartal Anadolu İmam Hatip lisesinde, imam hatip okullarındaki rehber öğretmenler toplantısı ve 17 Ocak tarihinde Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Hedef LGS koordinatörleri ile buluşup; hedef LGS çalışmaları, sınav hazırlık süreçleri, kamp faaliyetleri,DYK süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Şbt

LGS hazırlık sürecinde olan öğrencilerimizle Pendik Şehit Adil Büyükcengiz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini gezdik.

Şbt

Okulumuz LGS takip komisyonu üyeleri ve koçluk ekibi, liselere hazırlık programı ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Şbt

Lise tanıtımları kapsamında Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ikinci öğrenci grubumuzla ziyaret ettik.

Şbt

Mezun öğrencilerimizi yeni okullarında ziyaret ettik.

Şbt

‘Lise tanıtımları’ kapsamında Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini birinci öğrenci grubumuzla ziyaret ettik.

Şbt

Kış kampımızda 09:00-21:00 arası telafi, deneme, etüt ve soru çözümleri ile verimli bir tatil değerlendirmesi yaptık.

Şbt

8.sınıf öğrencilerine lise türleri tanıtımı yapıldı.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesine tanıtım gezisi yapıldı.

Şbt

Hedef LGS ve 8. Sınıf öğrencilerimiz için planlanan süreç ile ilgili yapılacak çalışmalar ve analizler öğretmenlerimizle yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.