Soner KARABELA - Okul Müdürü

1988´de Trabzon Araklı´da doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Araklı´da , Lise öğrenimini Sürmene İmam Hatip Lisesi´nde 1. olarak tamamladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü´ne 1. olarak girdi ve bölümü 3.lük derecesiyle bitirdi. 2012 yılında istanbul Ümraniye´ye Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. 2012-2015 yılları arasında İstanbul/Ümraniye Yavuz Selim Ortaokulu´nda görev yaptı. 2015 yılında Sancaktepe Samandıra İmam Hatip Ortaokulu´na Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.    2018-2020 yılları arası okulumuzda Müdür Yardımcılığı görevini yürüten SONER KARABELA,halen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Din Eğitimi Alanında Tezli Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Evli ve 2 kız çocuk babasıdır.