İSTANBUL / SANCAKTEPE - ABDURRAHMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

HEDEF LGS 2024

Şbt

14 Aralık 2023 tarihinde Kartal Anadolu İmam Hatip lisesinde, imam hatip okullarındaki rehber öğretmenler toplantısı ve 17 Ocak tarihinde Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Hedef LGS koordinatörleri ile buluşup; hedef LGS çalışmaları, sınav hazırlık süreçleri, kamp faaliyetleri,DYK süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Şbt

LGS hazırlık sürecinde olan öğrencilerimizle Pendik Şehit Adil Büyükcengiz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini gezdik.

Şbt

Okulumuz LGS takip komisyonu üyeleri ve koçluk ekibi, liselere hazırlık programı ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Şbt

Lise tanıtımları kapsamında Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ikinci öğrenci grubumuzla ziyaret ettik.

Şbt

Mezun öğrencilerimizi yeni okullarında ziyaret ettik.

Şbt

‘Lise tanıtımları’ kapsamında Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini birinci öğrenci grubumuzla ziyaret ettik.

Şbt

Kış kampımızda 09:00-21:00 arası telafi, deneme, etüt ve soru çözümleri ile verimli bir tatil değerlendirmesi yaptık.

Şbt

8.sınıf öğrencilerine lise türleri tanıtımı yapıldı.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizle Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesine tanıtım gezisi yapıldı.

Şbt

Hedef LGS ve 8. Sınıf öğrencilerimiz için planlanan süreç ile ilgili yapılacak çalışmalar ve analizler öğretmenlerimizle yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.

Ock

Hedef LGS 2024 kapsamında beyin yakan matematik cep kampı ile matematik kanatlarımızı daha da kuvvetlendirip uçmaya devam ediyoruz.Yeni nesil sorularına farklı bir bakış açısı kazandırıp farklı çözüm yolları keşfettirme ve kazanım sorularında işlem hatasını azaltıp hızlarını artırma amaçlı etütlerimizi gerçekleştirdik.Matematik öğretmenlerimizin soru çözümleriyle amacımızı destekledik.Eğitim koçumuzun birebir ve toplu görüşmeleriyle moral motivasyon sağladık.Yanan beyinler molalarda okçuluk, masa tenisi, satranç etkinlikleri ile serinletildi.Zihinler açık hava etkinliğindeki salıncak, voleybol, basketbol, açık hava spor aletleri, yürüyüşler ile temizlendi.En son çiğköfte partisi ile halaylar çekilip horonlar tepilerek stresler atıldı.Amacımıza ulaşılmış bir şekilde ışıl ışıl gözler , mutlu gülüşler ile tatlı bal kızlarımız uğurlandı.Memnuniyet , teşekkür mesajları ile tüm yorgunluğumuz geçti elhamdulillah.
Emeği geçen idarecilerimize , eğitim koçlarımıza, matemetik öğretmenlerimize ve bizi kendi evimiz rahatlığında ağırlayan ev sahibi okulumuz Şehit Muhammed Fazlı Demir İmam Hatip Lisesi'ne teşekkür ederiz.
Rabbim bu zorlu sürecimizi huzurla sağlıkla tamamlayıp başarıyla taçlandırmamızı nasip eylesin inşallah.

Ock

SAGİHO'da Kış Kampı Başlıyor...

8.Sınıflar Kış Kampı

*Soru Çözümleri
*Deneme Sınavları
*Akşam Etütleri
*Motivasyon Etkinlikleri

22 Ocak-26 Ocak 2024
⏰️ 09.00 - 21.00

7.Sınıflar İçin Kış Kampı

*Soru Çözümü
*Etütler
*Motivasyon Etkinlikleri

22 Ocak - 26 Ocak 2024
⏰️ 09.00 - 15.00

Ock

Hedef LGS 2024 kapsamında 3 haftalık kişiye özel çalışma planı ile eksik konularımızı kapatıp tatili fırsata çeviriyoruz.
LGS tayfa için tatil demek telafi demekkkkkk, tatil demek eksik gidermek açık kapatmak demek, tatil demekkkkkkk rakiplere fark atarak tur bindirmek demek.
En sonunda da tatil demek vicdan rahatlığı ile moral depolama, enerji toplama, zihnen bedenen dinlenme demek.

Üç haftalık planımız belli
Hem yatılı cep kampı hem okulumuzda seri denemeli, soru çözümlü, akşam etütlü program hem de günlük raporlarla takipli ev ödevi programı planlıyoruz.
Rabbim bu zorlu LGS sürecini kolaylıkla, sağlıkla tamamlayıp başarıyla taçlandırmamızı nasip etsin inşallah.

Ara

Öğrencilerimize akademik başarı yolculuğunda zamanı nasıl kullanabilecekleri ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.