İSTANBUL / SANCAKTEPE - ABDURRAHMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

HEDEF LGS 2023

Haz

LGS yaz kampımız 7.sınıftan 8.sınıfa geçen öğrencilerimiz için başlıyor. Kayıt için okul koordinatörümüz Ayşegül Şahin'e isim yazdırabilirsiniz. Kursa kayıtlar için son başvuru tarihi 14 Haziran Çarşamba günüdür.

Kursumuz 31 Temmuz - 4 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

May

8. sınıflar için yapılan 76 deneme sınavı, yapay zeka ile yorumlanıp kişiye özel soru bankaları ile hazırlanmıştır.

Kitapçıklar isme özel basılıyor ve öğrencilerin eksiklerine göre içerik hazırlanıyor.

May

Deneme sınavlarında ilk 15'e giren öğrencilerimizle moral yemeğinde buluştuk.

May

Sınava girecek 8. Sınıf öğrencilerine "LGS Motivasyon Semineri" yapıldı.

May

2022 LGS’de başarılı olan öğrencilerimizle bu sene sınava girecek öğrencilerimizi buluşturduk.

May

Eğitimci-Yazar-Psikolog Sıtkı Aslanhan öğrencilere psikoloji mesleği ile ilgili genel bilgiler vermiştir. Ayrıca sınavda uygulayabilecekleri taktikler ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.

May

LGS Fen Bilimleri dersinde öğrenci başarı ve motivasyonunu arttıracak öneri ve taktiklerin anlatıldığı bir canlı yayın programı düzenlenmiştir.

May

Ara tatil kamp programında günlük iki genel deneme ve bir matematik branş denemesi yapılmıştır.

May

8. Sınıf öğrencilerimize sınav öncesi "Sınav Kaygısı" semineri yapılmıştır.

May

8. Sınıf öğrencilerimize sınav öncesi "Motivasyon" semineri yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda LGS sınavına hazırlık için 85 kurumsal deneme yapılacaktır.

Mrt

7.sınıf öğrencilerine yönelik LGS sistemi bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

7. Sınıf velilerimize LGS sistemi ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsedildi.

Mrt

Hedef LGS 2023 yapılacak çalışmalarla ilgili öğretmen bilgilendirme toplantısı yapıldı.

LGS sürecindeki 7. ve 8.sınıf öğrencilerimize uygulanan koçluk faaliyetleri;

Hedef Belirleme Çalışmaları