T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SANCAKTEPE - ABDURRAHMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU

HEDEF LGS 2022

Haz

Şehit Muhammed Fazlı Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine, okul tanıtımları kapsamında bir gezi etkinliğimiz gerçekleşmiştir.

Haz

İlçemiz okullarından Hüma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize okul tanıtımlarını gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

May

8. sınıf öğrencilerimize sınav kaygısıyla baş etme yöntemleri ve motivasyon etkinliği yapıldı. Tüm öğrencilerimize LGS sınavında başarılar dileriz.

May

Psikolojik Danışman Dr. Hakan Metan UZMAN, okulumuz 8. sınıf  öğrencilerimize LGS öncesi motivasyon semineri verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

May

 2021 LGS birincimiz Elif Hanzade Topaloglu, okulumuzun 8.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen sınav öncesi motivasyon seminerine katıldı. LGS'de tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Hafız öğrencilerimiz, Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler. Gezimizde ev sahibi okulun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

8. sınıf öğrencilerimizin bir kısmı ile Nilüfer Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyarette bulunduk. Gezimiz esnasında öğrencilerimiz okulun bahar şenlikleri etkinliğine de katıldılar. Ev sahibi okul idaresi, öğretmenleri ve personeline teşekkür ederiz.

May

Rabia Kız Anadolu Lisesi öğretmenleri okulumuzu ziyaret etmişlerdir. 8. sınıf öğrencilerimize okul tanıtım semineri gerçekleştirdiler. Tanıtım için emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederiz.

May

ARİT KOÇ kurucusu Abdülbaki Akbulut, 8.sınıf öğrencilerimize sınava 1 ay kala motivasyon semineri verdi. Kendisine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Liseye hazırlık sürecinde öğrencilerimizin faydalanması amacıyla rehber niteliğinde bir çalışma hazırladık. Soru çözüm takip çizelgesinden LGS konu dağılımına, motivasyon cümlelerinden sistemin içeriğine kadar pek çok paylaşımda bulunduk. Her şey öğrencilerimiz için. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

LGS Rehberim kitapçığı için tıklayınız.

Nis

Bugün LGS içerikli başarılı bir sunum gerçekleştirdik. İstanbul genelinde 4 okuldan biri olarak "Hedef LGS 2022" kapsamında diğer okullara sunum yaptık. Cemal Akbaba hocamıza ve Recep Soysal hocamıza teşekkür ederiz. Hedefimiz; daha bilgili, donanımlı, kültürlü, vizyon sahibi,  bilim ve sanat alanında yetişmiş nesiller yetiştirmek...

Nis

8. sınıf LGS öğrencilerimizin velilerine yönelik ilçemizdeki liselerle ilgili bilgilendirici bir seminer gerçekleştirdik.

Nis

LGS öğrencilerimize yönelik ara tatilde bir kamp programı düzenledik. Her güne bir deneme ile çalışmalarına ara tatilde de devam eden öğrencilerimiz gözetmen öğretmenleriyle soru çözümü yapmaktadır. Hedeflerine giden yolda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

8. sınıf LGS öğrencilerimizle Muhammet Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri mezunlar buluşmasında bir araya geldi. Liseli gençlerimiz ve okulumuz öğrencileri hayata dair planlarını, hayallerini, hedeflerini konuştular. Hepsinin yolları, bahtları açık olsun.

Mrt

Lise tanıtımları kapsamında okulumuza Muhammet Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesinden tanıtıma geldiler. Öğrencilerimize tanıtımda bulundular. Kendilerine çok teşekkür ederiz.